Keresés
Close this search box.

Legyen egyedi, Önre és a vállakozására jellemző weboldala!

WEBOLDALÉPÍTÉS EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN

Dolgozzunk együtt a közös cél elérésében!

Szolgáltatások

Weboldalépítés

A weboldalak építése során nagy körültekintéssel járok el annak érdekében, hogy az elkészült oldal hűen tükrözze Üzleti Partnerem vállalkozását, hiszen az üzleti weboldalra úgy kell tekintenünk, mint a termékünk, márkánk, szolgáltatásunk, vállalkozásunk virtuális reprezentációjára.

Online rendszerek építése

Az általam fejlesztett weboldalakat kiegészítem, felerősítem olyan rendszerekkel, melyek nagymértékben növelik az ügyfélélményt és ennek következtében magas konverziós arány érhető el.

Fotós szolgáltatások

A mai felgyorsult, digitalizált világban, egyre nagyobb hangsúlyt kap a minőségi, profi, képi tartalmak megjelenítése, hiszen a felhasználók egyértelműen ezeket a tartalmakat részesítik előnyben.

Keresőoptimalizálás és Marketing

A weboldalak készítésénél nagyon nagy hangsúly fektetek arra, hogy az online megjelenés úgy legyen felépítve, hogy az ügyfelek gyorsan és hatékonyan megtalálják weboldalát, valamit az megfelelő sebességel működjön, hiszen ez nagymértékben hozzájárúl a felhasználói élmény növeléséhez.

Célcsoport meghatározás

A célcsoport meghatározása, mint marketing tevékenység fontos tényező, amikor egy új terméket vagy szolgáltatást vezetünk be a piacra. Az új ebben az esetben azt is jelenti, hogy Ön most lép be először az online világba a termékével.

Versenytárselemzés

Az üzleti weboldal az online marketing alapköve. Ahhoz, hogy pontosan tudjuk, hogy melyek a pillanatnyi piaci igények, elvárások, ahhoz feltétlenül ismernünk kell azt, amit a versenytársaik nyújtanak üzleti partnereik számára, hiszen piac csak egy van.

Karbantartás

Partnereim számára lehetőséget biztosítok arra, hogy a későbbiekben se kelljen sok időt és energiát a weboldaluk karbantartására fordítani, így ezt az időt a vállalkozásuk további fejlesztésére tudják fordítani.

Tanácsadás

19 éves vállalkozói világban gyűjtött tapasztalataimat örömmel osztom meg partnereimmel az üzleti élet és a marketing területén egyaránt.

Oktatás

A partnereimet soha nem hagyom egyedül, megtanítom nekik az oldaluk működését, annak érdekében, hogy azt önállóan is tudják kezelni, illetve a tartalmaikat frissíteni.

Weboldalépítés

Fő tevékenységem a modern, felhasználóbarát weboldalak készítése, kivitelezése, tervezése az üzleti partenereim igényeinek szem előtt tartása mellett.

A weboldalak építése során nagy körültekintéssel járok el, annak érdekében, hogy az elkészült oldal hűen tükrözze Üzleti Partnerem vállalkozását, de egyben megfeleljen a modern kor igényeinek, kihívásainak és elvárásainak.

Én nem egy sablont adok át Önnek, hanem a konkrét elvárásai és igényei szerint tervezett, modern kialakítású, felhasználóbarát weboldalt.

Az általam elkészített oldal:

 1. Modern 
 2. Felhasználóbarát
 3. Reszponzív (mobilon, tableten és asztali gépen is kiválóan működik)
 4. Páratlan felhasználói élményt biztosít
 5. A célközönségnek szól
 6. Keresőoptimalizált

Online rendszerek építése

A weboldalaknak azon kívül, hogy szépek, modernek és felhasználóbarátak mindenképpen ki kell elégíteniük az egyik legfontosabb célt, ami nem más, mint az, hogy az oldal jól konvertáljon, tehát termeljen a tulajdonosának értéket, hiszen minden weboldal valamilyen céllal jön létre.

Milyen értékekre gondolhatunk:

 1. Márkaismertség növelése
 2. Célcsoport létszám növelés
 3. Feliratkozók számának növelése
 4. Vásárlók számának növelése
 5. stb……

Ezen célok elérésében tudnak segíteni számunkra a különböző beépíthető online rendszerek.

Mire is gondolok:

 1. Időpontegyeztetés lehetősége online (kozmetikusok, orvosok, szolgáltatók stb..)
 2. Webáruházak
 3. Stb….

Fotós szolgáltatások

"Egy kép többet mond ezer szónál!"

A fent olvasható idézet az élet bármilyen területére igaz lehet, de az online világban, ahol a felhasználó először a képes tartalommal találkozik ott ez nyomatékosan igaz.

A legfontosabb dolog az, hogy az oldalunkon található fotók nagyon jó minőségűek legyenek, hiszen mindannyian találkoztunk már olyan weboldalakkal, ahol gyenge minőségű képek szerepeltek, melynek egyenes következménye az volt, hogy elhagytuk az oldalt, azért mert, rossz volt a felhasználói élményünk.

A jó, minőségi fotók mellett van még egy nagyon fontos tényező, ami nem más, mint a jogtisztaság. Ma már nem lehet „véletlenszerűen az internetről összeválogatni” a weboldalunkra szánt képeket, hiszen ennek komoly jogi következményei lehetnek.

A szolgáltatásaim között ezért szerepel a fotózás, ahol mi készítjük el az üzleti partnerünk vállalkozásához kötődő fotókat, melyek kiváló minőségűek és egyben teljesen jogtiszták, hiszen az üzleti partnerünk tulajdonában van. 🙂

Keresőoptimalizálás és Marketing

A weboldalak készítésénél nagyon nagy hangsúly fektetek arra, hogy az oldal úgy legyen felépítve, hogy az ügyfelek gyorsan és hatékonyan megtalálják weboldalát, valamit az megfelelő sebességgel működjön, hiszen ez nagymértékben hozzájárul a felhasználói élmény növeléséhez.

Nekem a célom pontosan ez és ebben is tudok segíteni Önnek!

Célcsoport meghatározás

A célcsoport meghatározása, mint marketing tevékenység nagyon fontos tényező, amikor egy új terméket vagy szolgáltatást vezetünk be a piacra. 

Mi az a célcsoport?

Egyszerűen fogalmazva a célcsoport azoknak az embereknek vagy vállalkozásoknak a közössége, akiknek el akarjuk juttatni a termékünket és a szolgáltatásunkat.

A célcsoport kialakításánál meghatározom az Ön ideális vásárlójának az:

 • életkorát
 • nemét
 • lakóhelyét
 • családi állapotát
 • élethelyzetét
 • anyagi körülményeit
 • szituációkat, amelyben a terméket használja vagy a szolgáltatást igénybe veszi
 • motivációkat
 • mögöttes gondolatokat
 • médiafogyasztási szokásokat
 • szabadidős tevékenységeket

Versenytárselemzés

Az üzleti weboldal az online marketing alapköve. Az üzleti weboldalra úgy kell tekintenünk, mint a termékünk, márkánk, szolgáltatásunk, vállalkozásunk virtuális reprezentációjára.

Ezért nagyon fontos számomra, hogy az általam épített weboldal vizuális és tartalmi szempontból is egyaránt versenyképes legyen.

Ahhoz pedig, hogy pontosan tudjuk, mellyek a pillanatnyi piaci igények, elvárások, ahhoz feltétlenül ismernünk kell azt, amit versenytársaik nyújtanak üzleti partnereik számára, hiszen piac csak egy van.

A versenytárselemzés megválaszolandó kérdései:

 1. Kik a versenytársaink?
 2. Mi a versenytársaink online profilja?
 3. Melyek a versenytársaink online céljai?
 4. Milyen online stratégia szerint működnek, és mennyire sikeresek ezek a stratégiák?
 5. Melyek a versenytársaink erősségei és gyengeségei?
 6. SWOT analizis
 7. Stb….

Karbantartás

Nem elég, hogy van weboldalunk, azt karban is kell tartani!

Az általam épített weboldalak nagyon nagy körültekintéssel és odafigyeléssel készülnek, ezért problémamentesen üzemelnek, de ezért tenni kell.

Üzleti Partnereim számára, lehetőséget biztosítok arra, hogy a későbbiekben se kelljen sok időt és energiát a weboldaluk karbantartására fordítani, így ezt az időt a vállalkozásuk további fejlesztésére, céljaik elérésére tudják irányítani.

Amennyiben Ön igényt tart rá, segítek a karbantartásban és üzemeltetésben is egyaránt.

A folyamatos fejlődés érdekében, naprakészen tartom a weboldalt, folyamatosan frissítem és optimalizálom a tartalmakat, illetve igény esetén új elemekkel bővítem az oldalt.

Mikor jó Önnek a karbantartás szolgáltatás?

 • Ha nem ért a weboldalak belső rendszeréhez vagy egyszerűen nincs ideje rá.
 • Ha Önnek már van weboldala, szeretne tartalmakat feltölteni, de az oldala jelenlegi szerkesztője lassú vagy nem elérhető.
 • Ha szeretné üzleti weboldalát mindig biztonságban tudni.
 • Stb….

Tanácsadás

Számomra nagyon fontos az, hogy az Üzleti Partnereimnek minden segítséget megadjak annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni saját magukból, a vállalkozásukból és az online marketing nyújtotta lehetőségekből.

19 éve vállalkozóként dolgozom és ez idő alatt nagyon sok mindent megtapasztaltam már. Dolgoztam értékesítőként, nagy hazai multicég budapesti szakmai igazgatójaként, Magyarország egyik legmeghatározóbb egészségfejlesztéssel foglalkozó cégénél fejlesztési igazgatóként és online marketing vezetőként is.

Úgy gondolom, hogy a bennem felhalmozott rengeteg tudásanyag hatalmas értéket képvisel, melyet, ha igény és lehetőség van rá, akkor nem tartok magamban, hanem megosztom Üzleti Partnereimmel.

Mindig azt mondom az Üzleti Partnereimnek, hogy én nem neked dolgozok, hanem veled, hiszen a célunk közös, mégpedig az, hogy TE sikeres legyél!

Egy klasszikust és egyben egy nagyon nagy embert idézve:

„Attól, hogy megosztom veled a tapasztalataimat, én nem leszek butább, de te sokkal értékesebb!”

                                                                                                        Tonk Emil

Oktatás

A weboldal elkészítése után, az átadás során, ha az Üzleti Partnerem igényli, akkor bemutatom neki a weboldala működését és megtanítom neki, hogy hogyan is kell működtetnie azt.

Összességében elmondhatjuk, hogy a partnereimet soha nem hagyom egyedül, megtanítom nekik az oldaluk működését, annak érdekében, hogy azt önállóan is tudják kezelni, illetve a tartalmaikat frissíteni.

Az alábbiakat tanítom meg, igény szerint:

 1. Admin felület felépítése
 2. Bővítmények frissítése
 3. Blogbejegyzések szerkesztése
 4. Tartalmi elemek feltöltése
 5. Webáruház esetén ár változtatás, új termékek feltöltése
 6. Stb….

Van még megválaszolatlan kérdése?

Vegye fel velem a kapcsolatot!