Keresés
Close this search box.

Lehet, hogy már meg is van rá a válaszom!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Annak érdekében, hogy megkíméljem Önt az utánajárástól, összegyűjtöttem Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A plusz jelekre kattintva megtekintheti a válaszaimat.

Gyakori kérdések

Hegyi Zsolt logó (2) (1)

48 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket. Automatikus e-mailt nem küldök.

Egy weboldal elkészítésének az időtartama több tényezőtől is függ. Példa kedvéért csak két dolgot említek meg a teljesség igénye nélkül. 🙂

  1. Az oldal összetettsége. Egy pár oldalas bemutatkozó weboldal elkészítéséhez rövidebb időre van szükszség, mint egy olyan oldalnál, ahol webáruház is megtalálható és mondjuk 3 különböző nyelven jelenik meg a tartalom.
  2. Határidők betartása. A weboldal elkészítése egy csapatmunka, ahol az Üzleti Partnerrel közösen dolgozunk. A munka folyamán vannak olyan teendők, melyet a Partnernek kell elvégezni és ha ez a folyamat csúszik, akkor az oldal elkészítésének az időtartalma is változhat.

Összességében azért elmondható, hogy minimum 2 hét, de ez nagyban függ az egyéni igényektől is.

A személyes igények felmérését követően a közös személyes konzultáció után (offline, online) küldök egy árajánlatot és egy szerződést. Amennyiben elfogadható az Ön számára az ajánlat, aláírjuk a szerződést. Ezután kiállításra kerül az előlegszámla (a teljes összeg 50%-a) melynek teljesítését követően indul el a weboldal fejlesztése. A fennmaradó díjat a weboldal elkészültekor kell kifizetni.

Természetesen van! Az általam elkészített weboldalakra 3 hónap garanciát vállalok abban az esetben, ha az Üzleti Partner saját maga tartja karban a weboldalát az átadás után.

Abban az esetben ha karbantartás szolgáltatást is igénybe vesz a Partner havi szinten, akkor a szolgáltatás fenttartásáig vállalom a garanciát. A karbantartás szolgáltatásról itt olvashat bővebben a linkekre kattintva

Van még megválaszolatlan kérdése?

Vegye fel velem a kapcsolatot!