Keresés
Close this search box.

Dolgozzunk együtt a közös cél elérésében!

Minden vállalkozás megérdemli, hogy online jelenléte tükrözze professzionalizmusát. Mi nem csak weboldalt készítünk, hanem a siker alapját teremtjük meg.

Egyedi megoldások, amelyek tökéletesen illeszkednek vállalkozása igényeihez.

Miért kérünk adatokat az ajánlatkérés során, és miért fontosak ezek?

Tudjuk, hogy az ajánlatkérő űrlap kitöltése elsőre talán időigényesnek tűnhet, de szeretnénk biztosítani, hogy minden kérdésünk az Ön érdekeit szolgálja. Azért kérünk részletes információkat, hogy olyan weboldalt készíthessünk Önnek, amely nemcsak technikailag tökéletes, de a vállalkozásának is a legjobban megfelel. A megadott adatok segítenek abban, hogy az árajánlatunk pontos, átlátható és testreszabott legyen, így Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van."

Miért kérjük ezeket az adatokat?

  • Kapcsolati adatok (név, email, telefonszám): Ezek az alapvető kapcsolati információk lehetővé teszik számunkra, hogy gyorsan és egyszerűen elérjük Önt. Személyre szabott árajánlatot adunk, és az esetleges kérdések tisztázására is fel tudjuk venni a kapcsolatot.

  • Projekt célja és funkciók: Szeretnénk tudni, milyen típusú weboldalra van szüksége. Új oldal, webshop, foglalási rendszer? Ezek az információk segítenek abban, hogy az Ön egyedi igényeinek megfelelő megoldást nyújtsunk. A funkciók (pl. blog, webshop, foglalási rendszer) meghatározása biztosítja, hogy a weboldala minden szükséges eszközzel rendelkezzen, amire a vállalkozása működéséhez szükség van.

  • Design elképzelések: Az Ön elképzelései segítenek abban, hogy az általunk készített weboldal pontosan tükrözze cége stílusát és hangulatát. Akár modern, minimalista, akár klasszikus megjelenésre vágyik, az előzetes információk birtokában már az első tervek is közel lesznek ahhoz, amit elképzelt.

  • Költségvetés: Ahhoz, hogy a lehető legjobb megoldást nyújthassuk, fontos ismernünk az Ön által elképzelt költségkeretet. Költséghatékonyan dolgozunk, és így biztosítjuk, hogy az ajánlatunk megfeleljen az elvárásainak, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőségben.

  • SEO és karbantartási igények: Ha fontos Önnek a keresőoptimalizálás, vagy hosszú távú karbantartásra van szüksége, már az indulásnál figyelembe vesszük ezeket az igényeket. Egy jól optimalizált weboldal segít abban, hogy vállalkozása minél több érdeklődőt érjen el a keresőkön keresztül.

Adatvédelem és biztonság

Minden általunk begyűjtött adatot bizalmasan kezelünk, és csak az árajánlat készítése céljából használjuk fel. Az Ön adatai biztonságban vannak, és a GDPR előírásainak megfelelően védjük őket. Bővebb információt az Adatvédelmi Tájékoztatóban talál.

Ajánlatkérés

Minél pontosabban adja meg az adatokat, annál inkább az Ön egyedi igényeire szabott árajánlatot tudunk készíteni. Az űrlap kitöltése néhány percet vesz igénybe, de cserébe egy olyan árajánlatot kap, amely pontosan az Ön elképzeléseit tükrözi. Alig várjuk, hogy elkezdhessük a közös munkát, és elkészíthessük azt a weboldalt, amely valóban sikerre viheti vállalkozását!

Ajánlatkérés

Megszakítás